Ana Sayfa    |    İletişim

24 Şubat 2010 Çarşamba

Bahara Özel Dekorasyon Fikirleri

Soğuk günlerin yerini sıcak bir havaya bırakacağı günlere yaklaştık. Yaşam mekanlarımızda, ofislerimizde artık baharın coşkusunu mekanlarımıza da uygulamanın zamanı geldi.



Evlerimize özel olarak iri, büyük yaprak desenli kumaşları tercih edebiliriz. Yatak odanızda kesinlikle güzel bir atmosfer yaratacaktır. Çiçek desenli çay takımlarından, minderlere; açık renkli oturma gruplarından, kendinizin hazırlayabileceği güzel süslere kadar geniş bir yelpazede uygulamalar yapılabilir.

Evimiz için yeni fikirlere her zaman gereksinim duyarız. Bu fikirler, çoğu zaman da dekorasyon stilimizi ortaya koymamıza ya dazenginleştirmemize yardımcı olur. Kimi yaratıcı, kimi pratik, kimi işe yarar dekorasyon önerilerinden biri, bahar için aradığınız ipucu olabilir.

Baharın coşkusunu hissetmek lazım

İri yaprak desenli kumaşlarla yatak odanızda egzotik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Kırmızı ve beyaz kadar birbirine yakışan iki renk var mıdır?
Sevdiğiniz çiçek desenini, çay takımınızdan mindere her yerde kullanın. Duvarlar gerektiğinde en verimli şekilde kullanılabilecek yüzeylerdir. Özellikle de askı sistemleriyle, Hafele. Çiçek tüplerinin birkaçını sıkaca bağlayarak yepyeni vazolar yapabilirsiniz, iri gül desenli sofra takımlarınızı, çiçeklerle birlikte kullanarak bahçenizde şık sofralar kurabilirsiniz, ww.asa-selection.com. Herşey saksı olur muş Evet, olur. Balkonunuz için kasenizi ya da kupanızı saksıya dönüştürmeye ne dersiniz?


Bırakın her yer çiçek açsın

Meyvelerinizi sadece servis tabaklarında sunabileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kapaklı lokumluk/şekerlik de bu amaçla kullanabilirsiniz, Asa Selection. Fuşya bahar ve yaz aylarının en moda renklerinden biri olacak. Misafirleriniz için hazırlayacağınız şık sunumlarda da bu canlı rengi keyifle kullanabilirsiniz. Provance stili seviyor ve evinizde uygulamak istiyorsanız, işe duvar kağıtlarıyla başlayabilirsiniz, Chelsea.

Seramik saksılara ekeceğiniz lale soğanları evinizde bir o kadar da dekoratif duracaktır, Asa Sellection. Farklı desen yastıklarla kanepenizi renklendirebilir ve terasınızda hoş köşeler düzenleyebilirsiniz, Sia. Turkuaz ve acı kahve renklerindeki çiçekli duvar kağıtlarını, aynı tonlardaki çizgili ve düz desenli kumaşlarla takım yapabilirsiniz, Chelsea. Dilediğiniz renge boyayabileceğiniz ahşap duvar rafları ve bir bank ile, eviniz için yaratıcı ve enerjik bir kitap okuma köşesi yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok: